Nomenclator clienti

Programul de facturare online Qubifactura pastreaza un numar nelimitat de clienti pe care i-ati facturat sau urmeaza sa ii facturati. Puteti sa salvati clientul in momentul in care emiteti o factura sau puteti introduce clientul ( clientii ) in nomenclator si ii puteti selecta la initializarea facturii. Pentru simplificarea operatiunii de introducere a datelor , Qubifactura permite preluarea automata a informatiilor de client prin introducerea CIF-ului clientului .

 

 

 

Articole salvate

In programul de emis facturi Qubifactura fiecare articol pe care il introduceti in factura are posibilitatea sa fie salvat in sistem la momentul primei inserarii a acestuia in factura , asa incat sa poata fi introdus in alte facturi pe care le veti emite in viitor. In orice moment puteti accesa sectiunea ARTICOLE SALVATE unde puteti sa schimbati denumirea , pretul sau unitatea de masura a produsului salvat. In viitorul apropiat vom permite importul de articole din fisiere .csv ca sa va puteti introduce nomenclatoarele de articole cu care lucrati si pe care le veti factura

 

Jurnal Vanzari

In facturierul online Qubifactura toate facturile se centralizeaza in jurnalul de vanzari, chiar in pagina principala a meniului. Pentru ca vreti sa aveti acces imediat la informatii, puteti vizualiza imediat facturile emise, sumele platite, valoare TVA. Sistemul de sortare si grupare inteligent va va indica mereu sumele pe un anumit client , in intervalul pe care il definiti in partea superioara a paginii ( implicit este setat pentru ultima luna )

 

Meniu actiuni rapide

Ati emis factura. Doriti sa o vizualizati si sa o tipariti? Apasati Selecteaza > Tipareste si aveti formularul de factura in format pdf, gata sa fie trimis la imprimanta. Puteti sterge factura si sa o reemiteti, in caz ca ati introdus ceva eronat. Incasarea facturii este la un click distanta , la fel este si posibilitatea de expediere a facturii prin e-mail direct catre client.