Cum sa introduci un client nou

Cum sa introduci un client nou

Introducerea clientilor in programul de facturare online | Qubifactura se poate realiza in doua feluri:

  1. In meniul vertical din dreapta paginii apasa butonul CLIENTI :

g01a

In noua sectiune apasa butonul ADAUGA CLIENT NOU :

In sectiunea cu informatii despre client apasati butonul PRELUARE DATE DUPA CIF, daca este persoana juridica, sau completati manual daca este persoana fizica. Daca doriti ca dupa un timp acest  client sa nu mai apara in lista (odata ce numarul clientilor creste este posibil sa doriti ca unii  sa nu mai fie afisati in lista, fara a-i sterge definitiv totusi) bifati “Inactiv”. Daca doriti ca aceasta inregistrare sa se regaseasca in lista cu clienti lasati campul “Inactiv” ne-bifat. La sfarsit, apasati butonul INTRODUCERE CLIENT :

g03aa

Clientul astfel introdus va aparea in lista Dvs cu clienti:

g04a

Cand lista de clientilor va lua proportii si veti ajunge la zeci sau poate sute de inregistrari, utilizati functia “Cauta” din dreapta -sus a tabelului cu clienti:

g07

2. A doua metoda de introducere a clientilor in softul de facturare online | Qubifactura este mai rapida si consta in apelarea din meniul vertical din stanga paginii a functiei FACTURI:

g05a

In aceasta sectiune puteti introduce manual un nou client, fie, daca este vorba de o persoana juridica apasati butonul PRELUARE DATE DUPA CIF si introduceti CIF-ul clientului, fara RO in fata. Daca doriti sa salvati clientul astfel introdus in baza de date clienti pentru facturi ulterioare, bifati “Salveaza clientul in nomenclator”.

g06a

 

 

 

About the Author

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 75 = 76